وي با اشاره به اينکه ساماندهي و شناسايي فروشگاههاي صنايعدستي به عنوان بخشي از اين طرح مطرح است، اظهار داشت: تعريف اين طرح تا روزهاي آتي به پايان رسيده و براي دريافت اعتبار لازم راهي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مي شود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ادامه داد: شناسايي فروشگاهها علاوه بر جمع آوري کامل اطلاعات دقيق از ميزان فروش صنايع دستي و نوع محصولات آن، موجب حمايت از هنرمندان ميشود.
يوسفي تصريح کرد: برنامه ريزي هاي جدي و عملي در اين راستا انجام شده است تا از عرصه محصولات غيرايراني جلوگيري شده و تنها هنرهاي سنتي و صنايعدستي ايراني و گيلاني در اين فروشگاهها عرضه شود.
وي با بيان اينکه هر برنامه ريزي نيازمند جمع آوري اطلاعات آماري مورد نظر است، گفت: در همين راستا سعي در گرد آوري اطلاعات و آمار موجود در خصوص تعداد فروشگاههاي صنايعدستي و نوع فعاليت آنها هستيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان در ادامه اظهار داشت: به طور حتم با اجرايي شدن اين طرح در فروشگاههاي صنايعدستي استان گيلان، حمايتهايي از توليد کنندگان و عرضه کنندگان صنايعدستي انجام ميشود.
محمد علي يوسفي خاطرنشان کرد: طرح جامع ساماندهي هنرهاي سنتي و صنايعدستي موضوعات ديگري چون ساماندهي کارگاههاي توليدي را نيز در بر ميگيرد./111
انتهای پیام/